doktorlar dizisi, doktorlar dizisi özet, doktorlar dizisi fragman, doktorlar dizisi izle, doktorlar dizisi indir, doktorlar dizisi video, doktorlar dizisi müzikleri, doktorlar dizisi fotoğrafları, resimleri, oyuncuları, show tv, showtv, 1. bölüm, video, fragman, özet, indir, izle, doktorlar dizi, youtube, doktorlar, aysun kayacı, mehmet aslan, yağmur atacan, kutsi, yasemin ergene, cüneyt türel, bekir aksoy... hakkında herşey!

31 Aralık 2006

Doktorlar Dizisi Zirvede!

GEÇEN YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN SANATÇILARINDAN KUTSİ’NİN ROL ALDIĞI Doktorlar DİZİSİ ZİRVEYE OTURDU.

Doktorlar isimli dizide rol alarak hayranlarini sevindiren Kutsi’nin rol aldigi dizi AB grubunda en cok izlenen 2. program oldu.

26 Aralık 2006

Doktorlar Dizisi - Yasemin Ergene Haberleri

Doktor olma hayalini ‘Doktorlar’ ile kıyısından da olsa gerçekleştiren Ergene mutluluğunu dile getirdi

Yasemin Ergene, Aşk Oyunu dizisindeki duygusal "Ekin" karakteri ile özellikle genç izleyicilerin kalbinde taht kurmuştu. Şarkıcı Keremcem'le paylaştığı başrol yüzünden adı aşk dedikodularına da karışan genç ve güzel oyuncu Ergene, yeni dizisi "Doktorlar" ile hayranlarının karşısına çaylak bir doktor olan 'Ela' karakteri ile çıkacak. Oyuncu olmadan önce doktor olma hayali kurduğunu söyleyen Yasemin Ergene ile yeni dizisinin tanıtımında minik bir söyleşi yaptık...

Aşk Oyunu dizisi bittikten sonra başka teklifler de geldi mi?

Evet geldi ama MED Yapım'ın bu projesini kabul ettim. Çünkü benim için uğurlu bir şirket ve ekibiyle çok iyi anlaşıyorum. Bunun yanında teklif edilen rol de bana ilginç geldi. Doktor olmayı hayal ettiğim anlar da olmuştu. Şimdi oyunculuğu seçmemin verdiği şansla bu mesleğin kıyısından da olsa inceliklerini öğreniyorum. Bu yüzden de çok mutluyum.

Dizideki karakterinden biraz bahseder misiniz?

Tıp okulundan yeni mezun olmuş ve bir hastanede kendi gibi mezun olan genç doktorlarla asistanlık yapan birini oynuyorum. Doktorluk mesleğinin asıl zorluklarıyla karşılaşan ve önceleri götür getir işlerine bakan biriyiz. Karakterim olan Ela, hem ağlatacak hem güldürecek ve tabii yine aşk da yaşayacak. Yalnız Aşk Oyunu dizisindeki Ekin karakteri gibi aşırı duygusal bir yapıda değil.

Rol arkadaşınız Yağmur Atacan'la iyi anlaştığınızı gördük?

Yağmur çok neşeli, esprili biri ve karşılıklı rahatça konuşabileceğiniz biri. Evet onunla çok iyi anlaşıyoruz. Gerek ekip gerekse oyuncu kadrosu gerçekten özenle seçilmiş.

Aşk Oyunu dizisi neden böyle bitti?

Aslında dizi çok uzamıştı zaten. Tadında bitmesi iyi olurdu ama yazın sonunda tekrar başladı. Sonra oyuncular değişti, senaryo farklılaştı ve bu yüzden sanırım seyirci de başka dizilere yönelmeye başladı.

Keremcem'in ayrılması dizinin bitmesinde etkili oldu mu?

Tabii oldu. Çünkü ne olursa olsun onun bir hayran kitlesi vardı. Keremcem o diziyle parladı. Onun bu projeden ayrılması dizinin bitmesinde en büyük etken.

Hayalini Doktorlar ile Gerçekleştirdi!

Doktor Olma Hayalini 'Doktorlar' ile Kıyısından da Olsa Gerçekleştiren Ergene Mutluluğunu Dile Getirdi.

Doktor olma hayalini 'Doktorlar' ile kıyısından da olsa gerçekleştiren Ergene mutluluğunu dile getirdi.

Yasemin Ergene, Aşk Oyunu dizisindeki duygusal "Ekin" karakteri ile özellikle genç izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Ergene, yeni dizisi "Doktorlar" ile hayranlarının karşısına çaylak bir doktor olan 'Ela' karakteri ile çıkacak. Oyuncu olmadan önce doktor olma hayali kurduğunu söyleyen Ergene dizi sayesinde hayalinin gerçek olduğunu söyledi.

21 Aralık 2006

Doktorlar Dizisi Resimleri




Image Hosted by ImageShack.us


Doktorlar Dizisi Yasemin Ergene Fotoğrafları

Image Hosted by ImageShack.us

Doktorlar Dizisi - Aysun Kayacı Fotoğrafları

Image Hosted by ImageShack.us

Doktorlar Dizisi Haberleri

"Doktorlar" adlı dizi önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çeliktepe'deki Film Stüdyoları'nda 500 bin euro'ya malolan bir plota yapılan dizide Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Mehmet Aslan, Bekir Aksoy, Kutsi, Yasemin Ergene, Melike Güner ve Cünety Türel rol alıyor.

Türkiye'de ilk kez bir hastane içinde geçen olayların konu alındığı bir dizinin müziklerini bir dönem "Doktor Erol Bey" adlı şarkısıyla beğeni toplayan Erol Köse yaptı. 11 adet şarkıyı başta Hande Yener olmak üzere Ayna ve Sefarat gibi isimler seslendirdi.

Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Yasemin Ergene ve Mehmet Aslan'ın tıp fakültesinden mezun olan yeni ögrencileri oynarken onlara hastanede kan söktüren uzman doktor Bekir Aksoy ve Kutsi arasında geçen rekabet konu ediliyor. Dizi için Gebze'de özel bir hastanede önlüklerini giyerek uzun bir staj dönemi yaşadıklarını söyleyen oyuncular, "Stajer doktorların hastanede nasıl durumlarda çalıştıklarını görmek için bir süre onlarla aynı ortamda kaldık. İnceledik etüt çalışması yaptık. Hatta bizi burada doktor ünlülere benzettiklerini söyleyen hastalar da oldu" dedi.

20 Aralık 2006

Doktorlar Dizisi Fragman Video İzle

Doktorlar Dizisi - Show Tv Ana Haber

Doktorlar Dizisi Özet

Image Hosted by ImageShack.us


Bugüne kadar aşk, mafya dizileri çekildi, şimdi de doktorların hayatını konu alan bir dizi ekranlara geliyor.

Aralık ayında Show TV'de yayınlanacak olan "Doktorlar" kadrosunda Aşk Oyunu'nda tanınıp sevilen Yasemin Ergene, şarkıcı Kutsi, Mehmet Aslan, Bekir Aksoy, Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Melike Güner ve Cüneyt Türel gibi ünlüler yer aldı. Yapımcılığını MED Yapım'ın yaptığı "Doktorlar" dizisindeki genç, güzel, yakışıklı doktorların hastanedeki yaşamları, aşkları, çekişmeleri ekrana yansıyacak. Hastane görüntülerinin gerçekçi olması için boş bir binayı stüdyo haline getirdiklerini ve 300 bin euro harcadıklarını söyleyen yapımcı Fatih Aksoy, "Dizimiz için çok para harcadık ama her şeyin mükemmel gözükmesi gerekiyordu. İnanın uzmanların dediğine göre burası tam teşekküllü bir hastane olabilecek hale geldi" dedi. Dizi için zorlu bir eğitim almak zorunda kalan ünlü oyuncular ise özellikle tıp terimlerini ezberlemekte zorlandıklarını belirtti.

Kaynak

Doktorlar Dizisi

tus nedir, mecburi hizmet, nedir bilmeyen türk senarist ve yapımcılarının ütopik grey's anatomy uyarlaması. uyukluyordum, gülerek kendime getirdi beni. normalde insanların acaba bizim ülkemizde de işler böyle mi ilerliyor diye bir sorması lazım değil mi ? ancak ülkemizde her tür şeyin sınavla olduğunu, grey's anatomy'nin ana fikrini oluşturan iyi bir uzmanlık programına yerleşebilmek için yeteneklerini ve bilgini göstererek yarışma fikrinin ülkemizde ki işleyişle alakası olmadığının farkında olmadıkları için birebir kopyalamakta sakınca görmemişler herhalde. oysa biz 3,5 saatte tüm tıbbi yeteneğini tus denilen sınavda ortaya konması beklenen, insanüstü yetenekleriyle 3,5 dakikada 1 hasta bakabilen, ayda 15 nöbet tutup 5 nöbet parası aldığı halde gıkı çıkmayan, sabah 6 sularında başlayan mesaisi akşam hangi saatte biteceği belli olmayan, anestezi uzmanı olmayan yerlerde anestezi teknisyeniyle ameliyat yapma cesaretini gösteren, yolu olmayan köylerde, suyu, jeneratörü olmayan hastanelerde hastalarına en iyi şekilde bakmaya çalışan türk doktorlarını ve sağlık sistemine rağmen hala hayatta kalabilen, acil tomografisi 3 saatte çekilen, ancak 3 ay sonraya ameliyat günü alabilen, sabah saat 5'de gelip poliklinik sırasına girip akşam 4'e kadar sıra bekleyen cefakar türk hastalarını görmek isterdik doktorlar dizisinde. oldu olucak adını da taner'in anatomisi, yıldırım'ın anatomisi falan koysalardı da tam olsaydı.(bkz: gray s anatomy)(bkz: doğan taner)(bkz: mehmet yıldırım)

kaynak: ek$isözlük

Doktorlar Dizisi Fragman (1.Bölüm)

 



Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi