doktorlar dizisi, doktorlar dizisi özet, doktorlar dizisi fragman, doktorlar dizisi izle, doktorlar dizisi indir, doktorlar dizisi video, doktorlar dizisi müzikleri, doktorlar dizisi fotoğrafları, resimleri, oyuncuları, show tv, showtv, 1. bölüm, video, fragman, özet, indir, izle, doktorlar dizi, youtube, doktorlar, aysun kayacı, mehmet aslan, yağmur atacan, kutsi, yasemin ergene, cüneyt türel, bekir aksoy... hakkında herşey!

21 Aralık 2006

Doktorlar Dizisi Haberleri

"Doktorlar" adlı dizi önümüzdeki günlerde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Çeliktepe'deki Film Stüdyoları'nda 500 bin euro'ya malolan bir plota yapılan dizide Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Mehmet Aslan, Bekir Aksoy, Kutsi, Yasemin Ergene, Melike Güner ve Cünety Türel rol alıyor.

Türkiye'de ilk kez bir hastane içinde geçen olayların konu alındığı bir dizinin müziklerini bir dönem "Doktor Erol Bey" adlı şarkısıyla beğeni toplayan Erol Köse yaptı. 11 adet şarkıyı başta Hande Yener olmak üzere Ayna ve Sefarat gibi isimler seslendirdi.

Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Yasemin Ergene ve Mehmet Aslan'ın tıp fakültesinden mezun olan yeni ögrencileri oynarken onlara hastanede kan söktüren uzman doktor Bekir Aksoy ve Kutsi arasında geçen rekabet konu ediliyor. Dizi için Gebze'de özel bir hastanede önlüklerini giyerek uzun bir staj dönemi yaşadıklarını söyleyen oyuncular, "Stajer doktorların hastanede nasıl durumlarda çalıştıklarını görmek için bir süre onlarla aynı ortamda kaldık. İnceledik etüt çalışması yaptık. Hatta bizi burada doktor ünlülere benzettiklerini söyleyen hastalar da oldu" dedi.

 



Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi